tilrettelagt teater

tilrettelagt teater

Dato:
17.09.2021 - 19.09.2021

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 09 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Ragnhild Arntsen

Kursavgift:
kr. 1900,-

Illustrasjonfoto: Sjiraffen Kultursenter
Fotograf: Henrik Fjørtoft

AVLYST
Estetiske prosesser i tilrettelagt Teater
Kreativiteten ligger iboende hos et hvert menneske. Hvordan kan man utvikle en forestilling fra start til slutt, med mennesker med litt andre forutsetninger? Hvordan kan man  tilrettelegge et manus for noen som en dag husker Peer Gynt på rams - men andre dager ikke husker noe som helst? 

Gjennom kursets dager får du lære ulike metoder å jobbe frem en teaterforestilling på, som kan brukes i arbeid med alle mennesker. Vi skal uttrykke oss både gjennom tekst og bevegelse, og du vil få en innføring i kreative metoder som kursholder bruker i arbeid med mennesker med funksjonsvariasjoner. Kanskje vil du også dra hjem med en ny bevissthet på dine egne forforståelser om mennesker som er litt annerledes enn deg selv?

Om Ragnhild arntsen

Ragnhild Arntsen er Lektor i Teater fra NTNU, og er grunnlegger av Sjiraffen Kultursenter. Sjiraffen tilbyr ulike kunst- og kulturgrupper for aktører med psykisk og fysisk funksjonshemming i alle aldre, gjennom hele skoleåret. Arntsen har gjennom 22 år jobbet med utviklingshemmede skuespillere, både barn, ungdom og voksne. Her har hun utviklet egne metoder for det estetiske arbeidet både med tekst, ensemblearbeid og regi. 

Foto: Sjiraffen/Tone Bratseth