Teatersminke

Teatersminke

Dato:
20.09.2019 - 22.09.2019

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Maria Zahl

Kursavgift:
kr. 1900,-

Facebook arrangement

Velkommen til et lærrerikt og morsomt kurs i teatersminke. Har du lyst til å lære hvordan man gjør skuespillere slemme, snille, syke, slue, onde eller yngre til scenebruk? Vil du lære å sette på parykk på en profesjonell måte og finne løsninger til ulike metoder for bruk av løshår? Vil du vite hvordan man kan sminke en skuespiller fra jente til gutt og samtidig lære enkle troverdige metoder for å sminke på bart/skjegg og buskete øyebryn? Da er dette kurset perfekt for deg.

Det vil også bli demo på brannsår, skrubbsår, blemmer, kutt, blåmerker og sår man kan forberede før en forestilling og lime på raskt. Du vil få praktiske oppgaver og må selv medbringe sminkekofferten til laget ditt. 

Husk å kle deg i arbeidstøy som tåler å bli sølt på samt ta med håndkle og renseprodukter (sminkefjerner og våtservietter.)

Kofferten din bør inneholde basic teatersminke som fettfarger i ulike toner, transparent pudder, pudderputer, svamper, øyeskygger, mascara, eyeliner, leppestifter, qleenex, Q-tips, lateksmelk og vaselin.

Husk å merke penslene dine slik at du ikke blander de med de andre kursdeltagerene.

Meld deg på!

Om MARIA ZAHL

Maria Zahl er utdannet maskør og parykkmaker med svennebrev fra Det Norske Teatret. Hun har 20 års erfaring fra teaterbransjen og har jobbet i flere år på Det Norske teatret, Nationaltheatret, Oslo Nye og Den Norske Opera & Ballett.