Standup / Humor / Fremføring

Standup / Humor / Fremføring

Dato:
20.09.2019 - 22.09.2019

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Jånni Kristiansen

Kursavgift:
kr. 1900,-

Facebook arrangement

Dette er et innføringskurs i standup og standupteknikk. Det er ikke bare for nybegynnere, men passer også for dem som vil bli en bedre komiker, revyartist, skuespiller eller bare ønsker å bruke humor i andre anledninger.

Kurset vil bidra til at deltakerne skal forsterke troen på egne ressurser, stole på sitt grunntema og egne idéer. Humor er litt zensk, lær det – gjør det – og glem det!

Å levere en punchline er en intuitiv kunst. Kurset legges opp rundt:
• Viktigheten av å tørre å by på seg selv og tro på seg selv - Hvem er du? Hva vil du si? Hvem snakker du til? Hvordan oppfatter du deg selv og hvordan oppfatter andre deg, og på scenen?
• Tekstskrivning blir sentralt, -hvordan finne gode ideer og skrive gode tekster. Hva vil du si og hvorfor? Vi jobber i grupper med tekst og assosiasjon på tema.
• Vi jobber mye med fremføring, engasjement, førsteinntrykk og holdning på scenen.
• Rendyrke deltagernes integritet og personlige humor.

Målet med kurset er at alle skal skrive og fremføre et fem-ti minutters standup set, og oppleve et lykkelig komikerøyeblikk!

Meld deg på!

Om JÅNNI KRISTIANSEN

Jånni Kristiansen, 66 år, er standupkomiker, tekstskriver og kursholder. Under finanskrisen på 90-tallet, ble den store endringen i livet, da opplevde daværende snekkermester Jånni en kollaps i markedet. Det var da han fant ut at han skulle bli komiker. «Hva gjør jeg nå..? Jo, jeg blir komiker.., det har jeg alltid hatt lyst til, og nå følger jeg lysten min….». Det har han aldri angret på. Viktigheten av å følge magefølelsen. Endringer, konflikter og andre egne valg kan skape nye muligheter.

Jånni K er gründer, leder, kursholder og fast konferansier for Reis Deg Komikerklubb i Oslo, siden 1994. Klubben er fast arrangør av standupkurs, klubbkvelder, utdelingen av Stå Opp-Prisen og Norges største StandUpDeluxeFestival, med 80/100 komikere, 15 show over 3 dager i august hvert år. Han har levd av humor i over 25 år og elsker jobben sin. I tillegg til å være ren standupkomiker, har han et stort marked i næringslivet, både som komiker, konferansier, toastmaster og som kursholder innenfor motivasjon, optimisme, endringer og spontanitet. Han har hatt flere enkelte show, egen standupforestilling på Smuget i Oslo (2002) og skrevet tekster og hatt regi for andre. Spilte forestillingen «Brun jul på Josefine» i 2009. Mottok Stå Opp-Prisen i 1997 og ble nominert til samme pris i 2011.