STAND UP KURS
!! FULLTEGNET !!

STAND UP KURS 

Dato:
16.09.2022 - 18.09.2022

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder:
Jånni Kristiansen

Kursavgift:
Medlem: kr. 1900,-
Ikke-medlem: kr 2100,-

Facebook arrangement

For egen utvikling og humor
Dette er et innføringskurs i Stand Up og Stand Up teknikk. Det er ikke bare for nybegynnere, men passer også for dem som vil bli en bedre komiker, revyartist, skuespiller, eller bare ønsker å bruke humor i andre anledninger, som i foredrag eller presentasjoner. Kurset vil bidra til at deltakerne skal forsterke troen på egne ressurser, stole på sitt grunntema og egne idéer. Humor er litt zensk, lær det – gjør det – og glem det! Å levere en punch line er en intuitiv kunst.

Kurset legges opp rundt:
• Viktigheten av å tørre å by på seg selv, og tro på seg selv. Hvem er du? Hva vil du si? Hvem snakker du til? Hvordan oppfatter du deg selv, og hvordan tror du at andre oppfatter deg privat, og på jobb, som f.eks. på scenen eller i andre jobb sammenheng?
• Tekstskrivning blir sentralt, - hvordan finne gode ideer og skrive gode tekster. Hva vil du si, og hvorfor? 
• Vi jobber i grupper med tekst og assosiasjon på tema. Vi jobber mye med fremføring, engasjement, førsteinntrykk og holdning på scenen.
• Rendyrke deltagernes integritet og personlige humor. Hvem, eller hva hindrer deg i å gjøre det du har lyst til?

Målet med kurset er at deltakerne skal skrive og fremføre en 5-10 minutters Stand Up tekst, og oppleve et lykkelig komiker-øyeblikk. 

Fulltegnet – det er ikke lenger mulig å påmelde deg.

Om JÅNNI KRISTIANSEN

Jånni Kristiansen er standupkomiker og tekstskriver. Han holder kurs for næringslivet innenfor motivasjon, optimisme, endringer og spontanitet. Endringer og konflikter kan skape nye muligheter. Under finanskrisen på 90-tallet ble den store endringen i livet hans, da opplevde daværende snekker-mester Jånni en kollaps i markedet.

«Hva gjør jeg nå? Jo, jeg blir komiker, det har jeg alltid hatt lyst til, og da følger jeg lysten min». Han satset på det, har aldri angret, og har levd av drømmen sin i over 30 år, og elsker jobben sin. Jånni er også gründer, arbeidende styreleder og fast konferansier for Reis Deg Komikerklubb i Oslo, som ble etablert i 1994. Klubben er fast arrangør av Stand Up kurs, klubbkvelder, utdelingen av Stå Opp-Prisen og Norges største StandUpDeluxeFestival, med 80-100 komikere, 15 show over 3 dager i august hvert år. Jånni mottok Stå Opp-Prisen i 1997, og ble nominert til samme pris i 2011 og 2019.