SPEL og FRILUFTSTEATER

SPEL og FRILUFTSTEATER

Dato:
20.09.2019 - 22.09.2019

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Evy Kasseth Røsten

Kursavgift:
kr. 1900,-

Facebook arrangement

Kulturfenomenet Spel og friluftsteater er stort i Norge. Vi har mere enn 120 av dem i dette langstrakte landet vårt. Hvorfor er spel så utbredt, og hva gjør det med et lokalsamfunn og menneskene som bor der?

Kursholder kommer til å åpne kurshelgen med et foredrag om dette emnet, og gå igjennom strukturer og organisasjonsmodeller for å vise hva som må til for å sette en idé ut i livet, og viktigheten av å ha en god fordeling mellom profesjonelle og frivillige krefter i nøkkelrollene.

Samt bevisstgjøre hvilke roller en produksjon må ha, og hva disse rollenes funksjon er.

Produsent, produksjonsleder, teknisk ansvarlig; (herunder scene, kostyme, rekvisitt, sminke), områdeansvarlig, salg, PR, inspisient, mat, barnepass, dyr.

Etter en lengre innledning, vil det bli en workshop hvor deltagerne diskuterer forskjellige temaer rundt produksjon og suksessfaktorer. 

Meld deg på!

Om Evy Kasseth Røsten

Evy Kasseth Røsten er freelance skuespiller. Hun er den norske kvinnelige skuespilleren som har flest spel på CV’en. Hun har blant annet spilt tittelrollen i «Kristin Lavransdatter» og «Oda fra havet». Hun har spilt i «Elden», «Giskespelet», «Den siste Viking», «Sol av Isfolket» og «Silkeskjegg» for å nevne noen av de. Hun har selv initiert flere forestillinger, bl.a. monologen "Farfarfortellinger" og utendørsteatret "Eplene i Messehagen" i hjembygda Malm. Hun har også medvirket i flere tv- og filmproduksjoner.