Scenekamp

Scenekamp

Dato:
20.09.2019 - 22.09.2019

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Huw William Reynolds

Kursavgift:
kr. 1900,-

Facebook arrangement

Scenekamp er laget for å tilføre spenning til skikkelige slåsskamper, uten å utgjøre noen fare for deltakerne. Dette gjøres gjennom samarbeid, koreografi og illusjon. Kampene kan variere fra et enkelt slag eller fall til en full slåsskamp og Jackie Chan bevegelser.

Deltakerne jobber sammen for å fortelle historien om kampen gjennom koreograferte bevegelser og teknikk. Kursdeltakerne vil også bli introdusert i bruken av kårde (rapier).

Alt blir gjort på en trygg og morsom måte for å sikre at deltakerne videreutvikler sine talenter innen skuespill. 

Ta med klær som er behagelige å bevege seg i.

Meld deg på!

Om Huw William Reynolds

Huw William Reynolds har brukt mesteparten av livet sitt til scenekunst, gjennom teater, musikaler og opera. Han er for tiden fast ansatt ved Den Norske Opera & Ballets kor, i tillegg til at han underviser i scenekamp ved Det Norske Teatret, Kunsthøyskolen i Oslo og han er kampkoreograf ved Den Norske Opera og Polens nasjonalopera. Han har jobbet som scenekamputøver og taktisk instruktør med skytevåpen for mange filmer og TV-serier. Han er trent i flere forskjellige kampsporter, fekting og han er sertifisert scenekamplærer i Nordic Stage Fight Society (NSFS).