MONOLOGKURS

MONOLOGKURS

Dato:
16.09.2022 - 18.09.2022

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Morten Rudå


Kursavgift:
Medlem: kr. 1900,-
Ikke-medlem: kr 2100,-

Facebook arrangement

Mange ønsker å gjøre audition ved enten offentlig eller privat-teatre eller til skoler for å studere teater. Noen vil bare øve på en monolog, enten den er selvskrevet eller fra et skuespill eller revy de jobber med. På dette kurset vil dere få med dere nyttige redskaper for å finne karakteren eller rollen, og vi ser på om det bor noe mer i monologen enn det forfatteren har skrevet. Kurset gir også effektiv trening i å behandle scenenerver og evaluering av egen prestasjon i etterkant, samt fokus på neste audition. Om ønsket vil du etter endt kurs motta en monolog på epost du kan jobbe videre med. Vi ber dere ta med en monolog til kursstart på maks 3 minutter for å ha noe å jobbe med.

Meld deg på!

Om Morten rudå

Morten Rudå er skuespillerutdannet fra The American Academy of Dramatic Arts, New York og utdannet teaterpedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han har siden 2007 undervist på Khio og har også undervist på Norges dansehøyskole, Treider via Bårdarakademiet, Musikkteaterhøyskolen og MOTIO i Tvedestrand.
Morten har undervist på Teaterdagene i Lillehammer ved flere anledninger, og tilbakemeldingene fra kursdeltakerne har hver gang vært udelt positive.

www.mortenruda.no