KLOVNENS VISDOM

KLOVNENS VISDOM

Dato:
20.09.2019 - 22.09.2019

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Morten Uglebjerg Norli
Assistent: Anna Nerdrum Bøgwald

Kursavgift:
kr. 1900,- 

Facebook arrangement

Har du lyst til å utforske din indre klovn innenfor trygge rammer og på autentisk vis? Gjennom dans, mime, yoga, objektarbeid og bevegelsesimprovisasjon guides deltagerne inn i klovnenes tilstedeværelse og emosjonelle verden som er full av undring, glede og lekenhet.

Anna og Morten leder de ulike øvelsene på en støttende måte som skaper en åpen atmosfære der deltagerne kan utforske og uttrykke seg fritt.

Kurset passer både for de som er helt nybegynnere og de som allerede har noe erfaring fra lignende type arbeid.

Velkommen til et kurs der det er rom for stillhet og ettertanke, for lek og bevegelse, og for å oppdage nye sider ved seg selv.

Meld deg på!

Om Morten Uglebjerg Norli og Anna Nerdrum Bøgwald

Morten er utdannet nysirkusartist ved Artistlinjen på AFUK i København. Siden 2006 har Morten vært elev av den franske klovnen Didier Danthois. Han startet sin karriere i gjøglerteateret Stella Polaris og har de siste ti årene bidratt i flere scenekunstproduksjoner som har turnert i Norge, blant annet gjennom Den kulturelle skolesekken.

Anna er scenekunstner med bakgrunn i teater, dans, musikk og Capoeira Angola. Hun studerte musikk ved Universitetet i Agder og klovning ved Teatro Del Corazon på Tenerife. De siste årene har hun fordypet seg i Hoop Dance (rokkeringdans) og er utdannet barne og ungdomsyoga-instruktør ved Kundaliniyogaskolen i Oslo.