!!FULLBOOKET!!

Improvisasjon

Dato:
20.09.2019 - 22.09.2019

Tidspunkt:

Fredag: kl. 19 - 21
Lørdag: kl. 09 - 17
Søndag: kl. 10 - 14

Sted: Lillehammer Læringssenter
Kursholder: Emil Husby

Kursavgift:
kr. 1900,-

Facebook arrangement

Du går på scenen, uten manus, og helt uten forberedelser, og skaper teater på stedet. Noen ganger blir det riktignok ikke 100% vellykket, men når det først funker, kan det hele virke magisk. På dette kurset starter vi helt fra scratch, så dersom du er nysgjerrig på impro men ikke har noen tidligere erfaring, passer dette kurset bra for deg. Vi starer med grunnleggende improteknikk som å lytte til hverandre, si ja, og bli forandret av det som skjer på scenen, før vi toucher innom karakterarbeid, historiefortelling, og kanskje noen kjente forestillingsformer.

Impro handler imidlertid ikke om magi. Tvert imot handler det hele om øving, og om et par grunnleggende prinsipper alle kan lære seg å følge. I løpet av de tre dagene vil alle dermed få en god innføring i hva impro dreier seg om, og dere som har improerfaring fra tidligere burde også få ett og annet nytt å tygge på. 

Om du er i tvil: Ja, også du kan lære deg å improvisere!
Vel møtt!

!!FULLBOOKET!!

Om Emil Husby

Emil Husby har arbeidet med improvisasjon i ulike former i over ti år, blant annet som trener og skuespiller for den Trondheimsbaserte teatergruppa Improoperatørene. I og utenfor denne gruppa har han blitt kurset og trent av kjente impropedagoger som Keith Johnstone, Shawn Kinley og Joe Bill, og han gjør nytte av denne kompetansen både som skuespiller i forestillinger rundt omkring og som kursholder for teatergrupper, næringsliv og andre improinteresserte. Ellers representerer Emil også de nordiske landene i organisasjonen The International Theatresports Institute (ITI) - som er ansvarlig for opplæring innenfor Keith Johnstones kjente improforestillinger Teatersport™, Gorillateater™ og Maestro Impro™.